Din Lumea CopiilorTop știri

Interviu cu Fabian Muscalu de la Cursurile TV 

Astăzi îl cunoaștem pe Fabian Muscalu, de la cursurile TV. Pentru că îi place școala, Fabian va prezenta o emisiune numită

“Hai la școală!”, iar la prima ediție a avut-o invitată pe doamna învățătoare Roxana Nedelcu.

1. Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

“Am 7 ani, sunt elev în clasa pregătitoare la Școala Gimnazială Adrian Păunescu din Pitești. Sunt un copil energic,simpatic și cu simțul umorului. Pasiunile mele sunt călătoriile, mașinile(am multe colecții), studiul planetelor și nu în ultimul rând, vapoarele.”

2. Cum a fost această experiență pentru tine, de la Cursurile TV?

“Experiența de la cursurile TV susținute de minunata doamnă Mădălina Precup au fost unice și de neuitat. Sper să am ocazia să fac parte din Gașca Micilor Jurnaliști, unde cu siguranță voi căpăta experiențe și informații noi care-mi vor folosi pe parcursul acestei aventuri plăcute.”

3. Ce planuri de viitor ai?

“Planurile de viitor sunt mari, dar nu este cazul să ne grăbim. Îmi doresc să-mi continui studiile, să devin un mic prezentator într-o viitoare emisiune TV, care să-mi aducă satisfacții pe plan profesional. Sper să aduc o mică bucurie oamenilor care mă privesc și mă vor auzi, părinților mei, care mă susțin necondiționat în totul și doamnei Mădălina Precup îi mulțumesc pentru susținerea și dedicarea față de noi și de meseria dânsei.”

Andra Dobre este absolventă a cursurilor TV

Lasă un răspuns