Fapt diversTop știri

Complex rezidențial premium – Descoperă ofertele

Construim noul complex rezidențial din Mioveni, strada Muntenia, nr 14 format din 4 blocuri cu 6 etaje, 160 apartamente cu 2 şi 3 camere.
Prețurile începe de la 52500 plus TVA la alb pentru apartamentele cu 2 camere și 65.500+TVA pentru cu cele cu 3 camere la alb.

Apartamentele se predau racordate la utilităţi (gaze, electricitate, apă) se face doar transferul de utilizator. Centrala, contori de apă, gaze şi electricitate sunt montaţi de către noi. Cumpărătorul vă plătii la achiziţia imobilului doar taxele notariale, ISCIR-ul 180 lei şi PIF de 240 lei.

Finisaje:
– Exterioare: cărămidă porotherm, izolaţie polistiren 10 cm, tencuială decorativă ATLAS, termopane GEALAN cu feronerie ROTTO.
– Interioare: gresie, faianţă, parchet, centrală termică, radiatoare, uşi, băi complet echipate.

Imobilul dispune de toate utilitatile orasului (gaz, curent, apa, canalizare) si este complet bransat la acestea, caile de acces si infrastructura care il inconjoara sunt complete si functionale.

Ca viitor proprietar, puteţi beneficia de personalizarea spaţiului interior prin alegerea finisajelor dintr-o gamă variată de modele şi culori. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să rezervaţi casa din timp.

La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casă/imobiliar/ipotecar, primiţi asistentă la realizarea dosarului bancar.

Utilizează codul arges-stiri.ro și primeşti 1000€ reducere pentru fiecare dintre apartamentele finisate.

Denis Le Vot: În 2035 toate modelele Dacia vor fi electrice

 

Lasă un răspuns