EvenimentTop știriUltimele știri

Schimbul de haine este noul trend! Primești un cadou garantat!

Primești un cadou garantat!

Dacă faci un schimb pe www.swaparoo.ro primești un puzzle Montessori GRATUIT! Oferta este valabilă doar pe data de 29 ianuarie când la nivel Internațional este sărbătorită Ziua Puzzle-urilor!

Avantajele schimbului de haine!

Odată cu trecerea anotimpurilor moda se schimbă și unele piese nu ne mai plac, altele nu ne mai vin bine, pe unele  nu le-am purtat niciodată și au etichetele pe ele. Cultura fast-fashion ne încurajează să cumpărăm mult, să purtăm hainele de câteva ori, maximum cât ține un sezon, apoi să achiziționăm din nou piese în trend.

Dar știați că în țările dezvoltate schimbul de îmbrăcăminte este noul trend? De ce? Străinii au simțit pe pielea lor că astfel nu mai irosesc banii, au grijă de mediul înconjurător, pot găsi piese unicat, vintage sau de la branduri cunoscute. Un alt motiv ar fi că nu își aglomerează casele, deci fac mai ușor ordine și curățenie, iar timpul dedicat  activităților preferate este mai mult.Avantajele schimbului pe SWAPAROO

Schimbul de haine este noul trend! Primești un cadou garantat!

Economisiți bani!

Schimbul de haine este o modalitate de a economisi sume consistente și de a obține totodată îmbrăcăminte de la brandurile de lux. Costurile pot fi reduse cu până la 90% și puteți să obțiuneți de două ori mai multe lucruri dorite. Faceți următorul exercițiu de imaginație: am primit un sacou de la un brand de lux, dar nu este genul meu. Îl pun pe Swaparoo, primesc pe el un număr de puncte și imi pot alege chiar mai multe obiecte vestimentare.

Puteți găsi produse unicat, vintage sau de la branduri de lux!

Pe Swaparoo puteți găsi haine de calitate superioară, produse unicat, haine vintage sau de la branduri de lux, multe cu etichetă. În acest mod o să aveți obiecte vestimentare care nu se găsesc în toate magazinele și reduceți „riscul” de a purta uniformă. Puteți găsi haine ce au croieli interesante, iar calitatea materialelor una superioară, dar fără cheltuieli suplimetare. Piesele unicat purtate de artiști cunoscuți, vintage sau retro pot costa o avere, însă le puteți avea cu un schimb dacă sunteți pe fază!

Un schimb înseamnă mai puțină poluare!

Mai multe haine înseamna mai multe procese chimice, mai multă apă poluată, dar și mai mult aer poluat. Hainele sunt tratate cu substanțe chimice care ajung în natură și apoi în întreg lanțul trofic. Printr-un singur schimb putem reduce considerabil poluarea.

Fără case supra-aglomerate!

Dacă fiecare dintre noi am da la schimb obiectele vestimentare pe care nu le mai purtăm, casele noastre ar fi mult mai aerisite și mai ordonate. În acest mod vom putea face curat mai rapid, se va menține mai mult timp ordinea, iar timpul rămas îl putem folosi pentru activitățile preferate.

Varietate într-un singur loc: în online!

Pe lângă haine, pe www.swaparoo.ro putem găsi și schimba și alt gen de obiecte: jucării, cărți, decorațiuni, accesorii de fitness, gadgeturi, etc.

Schimbul pe www.swaparoo.ro se face în 3 pași:

PASUL 1: Fă-ți cont pe SWAPAROO.RO;

PASUL 2: Încarcă pozele cu obiectul pe care vrei să-l schimbi și completează un formular scurt depre starea produsului;

PASUL 3: După finalizarea pasului 2 vei primi un număr de puncte(coins). Cu punctele primite îți poți alege alt produs de pe platformă. Punctele se primesc în funcție de anumite criterii, precum gradul de uzură al obiectului, prețul inițial, categoria din care face parte, etc. Punctele nu se transformă în bani!

Ai grijă de banii tăi și protejează mediul!

Așadar, printr-o abordare de acest gen avem grijă atât de mediul înconjurător, cât și de banii noștri.

Lasă un răspuns