SWAPAROO – platformă de schimb online!

SWAPAROO este o platformă de schimb online! Aici puteți pune produse pe care nu le mai folosiți, precum jucării, pătuțul copilului, premergător, bicicletă, articole vestimentare, produse de fitness, cărți, dar nu numai. În schimbul lor primiți puncte(coins), iar cu punctele acumulate vă puteți alege alte produse de pe platformă.

Caută ce îți dorești, schimbă ce nu folosești!

 

Schimbul pe https://swaparoo.ro/ro/ se face în 3 pași simpli:

PASUL 1: Fă-ți cont pe SWAPAROO.RO;

PASUL 2: Încarcă pozele cu obiectul pe care vrei să-l schimbi și completează un formular scurt depre starea produsului;

PASUL 3: După finalizarea pasului 2 vei primi un număr de puncte(coins), iar cu punctele primite iți poți alege alt produs de pe platformă.

Punctele se primesc în funcție de anumite criterii precum gradul de uzură al obiectuluilui, prețul inițial, categoria din care face parte, etc. Punctele nu se transformă în bani! Acestea pot fi folosite doar pe platformă. Singurul cost pe care îl implică un astfel de schimb este suma de 7 lei, la finalizarea tranzacției și este suportată de persoana care schimbă sau ,,vinde”.

Subtitlu: Ai grija de banii tăi și protejeaza mediul! Hai cu noi pe Swaparoo!

Un schimb este sănătos atât pentru buzunarele noastre, cât și pentru mediu pentru că astfel este redus considerabil dioxidul de carbon atunci când sunt fabricate mai puține obiecte.

Proiectul se adresează tuturor celor care vor să dea la schimb cărți, haine, obiecte de decor, dar mai ales mămicilor care într-un timp foarte scurt adună obiecte noi, pe care nu le mai folosesc și nici nu le pot recupera valoarea dacă le vând. Site-ul poate fi accesat atât în limba română, cât și în limba  engleză.

 

Numele SWAPAROO este unul ,,inventat” ce provine din englezescul SWAP care înseamnă ,,a schimba”, RO de la România, iar un O este adăugat pentru sonoritate.

Acest proiect este finanțat prin intermediul firmei de consultanță Trivento prin proiectul START UP SUD MUNTENIA, Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți și aliniat la cele trei cerințe Europene trasate pentru 2020: tehnologia informatiei și comunicatiilor, reducerea emisiilor de carbon și inovarea socială orientată pe servicii pentru comunități (spirit civic).

Așteptăm feedback-ul dumneavoastră pe site la dresa https://swaparoo.ro/ro/ sau pe facebook https://www.facebook.com/Swaparoo/

 

Mai jos aveți un videoclip în care puteți vedea cum funcționează SWAPAROO.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: