CulturăTop știri

Programul evenimentelor în perioada următoare …

📚 Centrul Cultural Pitești organizează,în perioada 7-10 mai 2024, evenimente cultural-educative,

care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

✅ Dialogul cu tema ,,Educaţie pentru sănătatea psihică (III)”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, având-o invitată pe dr. Crenguța Belegan, psihoterapeut, eveniment care va avea loc marți, 7 mai, de la ora 11:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Prelegerea cu tema ,,Comportamente în oglindă cu personalitatea”, susținută de Codruța Drăgan, psiholog-clinician, eveniment care va avea loc marți, 7 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Lansarea cărții electronice cu titlul ,,Ultimii piteșteni medievali (mitricele între 1832-1865)”, Pitești, 2024, de Octavian Dărmănescu, eveniment editorial coordonat de dr. în istorie, muzeograful, scriitorul prof. Octavian Dărmănescu, marți, 7 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅„Proză literară în lectura autorului. Ipostaze auctoriale”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 8 mai, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Conferința cu tema „Literatura în stradă – FILSTREET”, eveniment susținut de editorul, scriitorul, psihologul Călin Vlasie, miercuri, 8 mai, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Spectacolul sub genericul „Toți pe lume frați noi suntem”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Și noi avem drepturi!”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având invitați reprezentanți ai Organizației „Salvați Copiii”, Filiala Argeș, eveniment care se va desfășura joi, 9 mai, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Dezbaterea interactivă cu tema „Planuri de vacanță”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Copii și Părinți, Prietenii Mei”, coordonat de Maria Simona Mitroi, profesoară de educație fizică și istorie la Școala Gimnazială „Ion Pillat”, joi, 9 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Conferința cu tema „Arta construcției – de la piramide la catedrale”, în cadrul proiectului „Culisele istoriei”, susținut de scriitorul Cristian Cocea, directorul Direcției pentru Cultură Argeș, eveniment care va avea loc joi, 9 mai, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✅Dialogul cu tema „Frumusețea va salva lumea”, în cadrul proiectului sub genericul „Invitați la Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei de cultură „Cafeneaua literară”, având-o invitată pe Aura Christi, redactorul-șef al revistei de cultură „Contemporanul”, eveniment care se va desfășura vineri, 10 mai, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

fotograf evenimente

Garduri și porți jaluzea din metal, o soluție de stil pentru casa ta

Lasă un răspuns