Fapt diversTop știriUltimele știri

S-a deschis un nou hipermarket Carrefour la Pitești

S-a deschis un nou hipermarket Carrefour la Pitești: iată ce surprize îi așteaptă pe clienți

Cel de-al 57-lea hipermarket din rețeaua națională Carrefour și-a deschis porțile în incinta complexului comercial Argeș Mall (Strada Tudor Vladimirescu, nr. 37), cu sute de reduceri, oferte și surprize atractive. Piteștenii sunt invitați să descopere prospețimea legumelor și fructelor de sezon de la fermieri locali și regionali, selecția de produse românești la prețuri accesibile care conservă gustul rețetelor tradiționale de odinioară și multe alte oferte și beneficii.

De luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00, clienții se pot bucura de o experiență completă, hipermarketul oferind cea mai variată gamă de produse disponibile pentru toate buzunarele. Fie că vorbim de vizite scurte, pentru cumpărăturile de seară, sau de aprovizionarea cu cele necesare pentru o nouă săptămână, clienții au acces la întregul univers de produse Carrefour, potrivit oricărei nevoi.

Ce surprize îi așteaptă pe clienți la noul hipermarket Carrefour din Pitești

  1. Fructe și legume proaspete, de sezon 

Noul hipermarket din oraș reînvie amintirea fructelor și legumelor din copilărie, oferind multiple opțiuni pentru o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile, prin gama variată de fructe și legume românești provenite de la cooperativele din programul „Grădina Noastră”, dezvoltat de Carrefour pentru a susține fermierii români. La rafturile dedicate, clienții pot găsi produse proaspete, locale, crescute cu grijă de către producătorii locali din Cooperativa Grădina Noastră din Vărăști și Beiuș. Cooperativa din Beiuș, specializată în producția de fructe de pădure, aduce la rafturile magazinului căpșuni proaspete, în timp ce Cooperativa din Vărăști livrează pe lângă salată și ceapă verde, disponibile pe tot parcursul anului, și lădițe cu ridichi, urzici, spanac, sparanghel, varză nouă.

Mai mult, clienții pot găsi aici selecția extinsă de vinuri cu tradiție din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Vinurile pot fi descoperite de iubitorii de gusturi locale în categoria Vin din Regiunea Ta, precum Innocentia și Picote. Alături de ele, sunt disponibile inclusiv vinuri încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv (cum ar fi Tectonic, ediție limitată, sau Avincis Amfiteatru), precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium. Fiecare sortiment are o savoare unică și merită încercat alături de brânzeturile artizanale fabricate din ingrediente românești, 100% naturale, din programul Poftim Brânza Românească. Rezultatul este o experiență senzorială de neratat.

  1. Produse locale, mai aproape de români

Carrefour pune la loc de cinste tradițiile bucătăriei românești și aduce la raft o gamă variată de produse locale, în frunte cu legumele de sezon de la fermierii locali și regionali, mici, mijlocii și mari, precum „Dima Gh. Ion” (verdeață), „Isbiceanu Marius Minus PFA” (varză timpurie), „Agro Holding Drăgășani” (castraveți, varză timpurie, verdeață), „Andrei Rodica” (verdeață, roșii), „Ferma Bratia din Deal” (salată, ceapă verde). Nu vor lipsi nici produsele de brutărie și pâine de la „Pan Partener Spedition SRL”, cu brandul local „Româncuța”, iar produsele de cofetărie de la „Lavig Du Super”, cu brandul „La Mihai” și „Oti Store” din Topoloveni vor completa perfect coșul de cumpărături.

De pe rafturile magazinului nu lipsesc nici produsele marcă proprie apreciate de către români. Drag de România, Carrefour La Piață, Simpl, Carrefour Essential sunt printre preferatele clienților. Pentru experiențe gastronomice speciale, sunt recomandate produsele certificate Filiera Calității, dezvoltate în baza unor condiții stricte de calitate. 

  1. Produse pentru întreaga familie  

În plus, magazinul include în oferta sa și produse non-alimentare nelipsite din gospodărie, de la echipamente și articole pentru gătit (electrocasnice, veselă, ustensile de bucătărie), produse de curățenie sau pentru casă și grădină, până la jucării pentru cei mici, articole vestimentare din colecția TEX sau produse de îngrijire personală.

De asemenea, pe lângă serviciile consacrate disponibile în hipermarketurile Carrefour (PayPoint, plată facturi sau viniete), clienții pot beneficia și de opțiuni precum transferul de bani prin MoneyGram, bilete loto și lozuri prin Loteria Română, carduri cadou, atât Carrefour, cât și de la parteneri (IKEA, Lensa, Roblox, etc). Mai mult, cardul de cumpărături BT Direct are extra beneficii în magazinul din Pitești – pe lângă beneficiul de 5% cashback din valoarea cumpărăturilor efectuate în magazin și online, pe Carrefour.ro, clienții au posibilitatea de a face cumpărături și achita în 18 rate fără dobândă la noul hiper din oraș.

  1. Atunci când faci cumpărăturile la Carrefour, faci și bine 

Carrefour aduce mai aproape de piteșteni întreaga infrastructură de reciclare a ambalajelor de tip PET, aluminiu și sticlă din cadrul Sistemului de Garanție-Returnare (SGR), cel mai mare program de colectare selectivă implementat la nivel național. SGR se traduce printr-un mecanism de recompensare a binelui făcut de români, din respect pentru mediul înconjurător. La fiecare băutură cu logo-ul „Ambalaj cu Garanție” cumpărată, clienții vor plăti o garanție de 0,50 RON pe care o vor putea recupera ulterior fizic, la casele de marcat, sau digital, prin scanarea cu ajutorul aplicației Carrefour a tichetelor de reciclare eliberate de echipamentele de colectare.

Mai mult, ca sistem permanent, clienții care aduc în noul magazin recipiente cu ulei folosit, beneficiază de recompense: pentru fiecare 4 litri de ulei folosit, Carrefour oferă la schimb clienților câte 1 litru de ulei proaspăt.

  1. Universul Act for Good Carrefour – direct în buzunarul clienților, prin intermediul aplicației mobile

Pentru o experiență și mai simplă, Carrefour aduce universul de produse din noul hipermarket direct în buzunarul clienților. Prin intermediul programului Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour, clienții au acces la zeci de reduceri și oferte periodice la doar un click distanță. Tot aici, utilizatorii pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de discounturi, experiențe diverse și ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune. Când alegi să faci cumpărăturile la Carrefour, susții producția de roșii, cartofi, vinete și multe alte bunătăți românești din grădinile fermierilor locali.

Iar pentru zilele în care timpul nu este în favoarea lor, clienții pot accesa oferta de peste 30.000 produse  direct din site-ului carrefour.ro sau prin platformele partenere BRINGO, Glovo și TAZZ și plasa comenzi online cu livrare rapidă la ușa casei, simplu și ușor.

Lasă un răspuns