CulturăUltimele știri

Dialog și Recital Poetic cu Marian Bărăscu

Eveniment Cultural Remarcabil: Dialog și Recital Poetic cu Marian Bărăscu în Cadrul Proiectului „Întâlniri Culturale”

Casa Cărții a fost gazda unui eveniment cultural deosebit în data de 18 ianuarie, o nouă ediție a proiectului „Întâlniri Culturale”, coordonat de talentata scriitoare Silvia Giurgiu. Invitatul special al serii a fost poetul Marian Bărăscu din Drăgășani, o personalitate complexă și dedicată promovării culturii și tradițiilor românești.

Evenimentul, care a avut loc în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, a început la ora 15:00 și a adunat iubitori ai culturii, literaturii și poeziei pentru a explora tema „Cultura, purtător de cuvânt al civilizațiilor din toate timpurile”. În cadrul dialogului și recitalului poetic, Marian Bărăscu a împărtășit gânduri profunde despre rolul culturii în definirea identității și evoluției societății umane.

Silvia Giurgiu, coordonatoarea proiectului, a subliniat importanța acestor întâlniri culturale în cadrul comunității și a evidențiat contribuția lui Marian Bărăscu la promovarea tradițiilor și obiceiurilor românești. Acesta din urmă s-a dovedit a fi un promotor infatigabil al culturii, activ în domenii precum poezie, publicistică, istorie și dramaturgie.

Participanții au avut oportunitatea să se bucure de un dialog captivant și de lectura inspirată a poeziilor lui Marian Bărăscu. Evenimentul a oferit o incursiune în bogăția și diversitatea culturii românești, evidențiind modul în care aceasta a fost purtător de cuvânt al civilizațiilor de-a lungul timpului.

„Întâlniri Culturale” continuă să fie un spațiu dedicat explorării și promovării culturii, facilitând conexiuni semnificative între personalități remarcabile și publicul iubitor de artă și literatură.

Armata Română va organiza exerciții de mobilizare în șase județe

Lasă un răspuns