SportTop știri

Rezultatele din acest weekend ale echipei CS Mioveni

Primul meci oficial din 2018 pe care elevii lui Laurențiu Roșu l-au disputat a fost cel din deplasarea de la Motru, acolo unde galben-verzii au cedat cu scorul de 2 – 1, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu.
Scorul a fost deschis repede în meci, CS Mioveni trecând în avantaj încă din minutul 4, după o execuție frumoasă a lui Roberto Ayza.

Avantajul pe tabelă s-a păstrat doar patru minute, pentru că în minutul 8, Pandurii a restabilit egalitatea prin golul lui Ionică.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Florin Ilie a luat al doilea galben, iar CS Mioveni a rămas în 10 oameni.

În minutul 64, Tudoran a marcat pentru Pandurii Târgu Jiu, iar scorul a fost stabilit la 2 – 1, iar elevii lui Laurențiu Roșu rămân pe locul 9, cu doar 30 de puncte acumulate.

 

Handbalistele din Mioveni, victorie importantă

 

CS Mioveni U17 a disputat sâmbătă o partidă amicală contra colegei de serie, LPS Viitorul Pitești, cu care a pierdut cu 2 – 1, după un joc extrem de disputat. Pentru galben-verzi a marcat Robert Stanciu.
Elevii lui Robert Enache se pregătesc intens, în această perioadă, pentru ei sezonul urmând a începe pe data de 24 martie, dat fiind faptul că, în etapa a IX-a, CS Mioveni va sta. Prima partidă va fi cea din deplasare, cu CS Hidro Râmnicu Vâlcea. Mioveniul ocupă acum, poziția secundă în clasamentul seriei a V-a, la un ecart de 8 puncte de ocupanta primului loc, și anume, adversara de sâmbătă, LPS Viitorul Pitești.

 

 

CS Mioveni U19, condusă de Marin Radu, s-a impus sâmbătă, cu 5 – 1, într-un nou amical disputat pe terenul sintetic de la Grupul Şcolar Colibaşi. Galben-verzii au învins cu uşurință, gruparea LPS Viitorul Piteşti, prin golurile lui Călin, Ristea, Onel (dublu marcator) şi Năstase.

 

 

 

foto https://www.facebook.com/csmioveni.ro/

sursa aici

Lasă un răspuns