Fapt divers

Prognoza Meteorologică pentru perioada următoare

În următoarele zile, valorile termice vor cunoaște o ușoară creștere, situându-se peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile

maxime vor oscila în general între 7 și 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 0 și 11 grade Celsius. Această perioadă se anunță a fi una mai blândă din punct de vedere termic.

Cerul va fi parțial înnorat, iar în special seara și noaptea, începând din regiunile sud-vestice, se prognozează extinderea ploilor, care vor acoperi cea mai mare parte a țării. La altitudini mai mari, precipitațiile vor fi mixte, incluzând și zăpadă în anumite zone montane.

Vântul va avea o intensitate slabă și moderată, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse, se pot forma condiții de ceață, afectând vizibilitatea în anumite zone.

Presiunea atmosferică va manifesta ușoare variații în perioada menționată. Este recomandat ca persoanele din zonele afectate de ploi și condiții meteorologice mai instabile să fie pregătite pentru schimbările de vreme și să adopte măsuri corespunzătoare.

Autoturism răsturnat la Rucăr! O victimă preluată de SAJ

Lasă un răspuns