CulturăTop știri

Proiectul „Viața merge înainte”

Proiectul „Viața merge înainte” – O incursiune captivantă în lumea implicării civice

În cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, a avut loc o dezbatere deosebită sub tema „Descoperă fascinantul univers al implicării civice în dezvoltarea comunității locale”. Evenimentul, desfășurat luni, 20 noiembrie, începând cu ora 15.00, a avut loc în Sala Ars Nova de la Casa Cărții din București și a avut ca invitat de seamă pe mediatorul Ioan Stuparu.

Întâlnirea a reprezentat o oportunitate excepțională pentru participanți să exploreze rolul și impactul implicării civice în progresul comunităților locale. Ioan Stuparu, președinte al Asociației Musceleana din municipiul Câmpulung, județul Argeș, a împărtășit din experiența sa bogată în domeniul medierii și a adus în discuție modul în care acțiunile societății civile pot contribui la modelarea și îmbogățirea vieții comunitare.

Simona Vasilescu, coordonatoarea proiectului, a subliniat importanța acestei dezbateri, evidențiind esențialul impact pe care implicarea civică îl poate avea asupra evoluției locale. „Descoperă fascinantul univers al implicării civice în dezvoltarea comunității locale! Te invităm să participi la întâlnirea specială cu Ioan Stuparu, unde vei avea ocazia să înțelegi cum acțiunile noastre pot contribui la schimbarea și prosperitatea locurilor în care trăim”, a declarat Vasilescu.

Evenimentul a adunat o audiență captivată de subiect, iar participanții au avut șansa de a adresa întrebări și de a lua parte la discuții interactive. Proiectul „Viața merge înainte” continuă să ofere o platformă semnificativă pentru explorarea și dezvoltarea personală, aducând în prim-plan subiecte relevante și inspiratoare pentru comunitatea locală și nu numai.

Centrul Cultural Piteşti, programul evenimentelor următoare

Lasă un răspuns