SportTop știri

Eveniment de Excepție la Sala Sporturilor din Mioveni

Eveniment de Excepție în Voleiul European: SC Prometey Dnipro vs Nova Tech Lycurgus GRONINGEN la Mioveni

Sala Sporturilor din Mioveni va găzdui un nou eveniment de volei de nivel european, cu meciul dintre SC Prometey Dnipro și Nova Tech Lycurgus GRONINGEN, marcând debutul voleiului masculin în această arenă.

După ce echipa feminină a clubului ucrainean SC Prometey Dnipro a oferit un spectacol captivant pe 15 noiembrie în cadrul CEV Champions League Volley 2024 împotriva echipei poloneze ŁKS Commercecon Łódź, acum este rândul echipei masculine să intre în scenă. Acesta va fi primul joc de volei masculin găzduit la Sala Sporturilor Mioveni, oferind publicului argeșean o oportunitate unică de a asista la o competiție de înaltă clasă.

Chiar dacă echipa ucraineană a suferit o înfrângere în meciul anterior, atmosfera din Sala Sporturilor a fost una vibrantă și plină de susținere din partea unui public numeros. Impresionați de primirea caldă și de entuziasmul fanilor din Mioveni, SC Prometey Dnipro a decis să aducă și meciurile echipei masculine în această locație.

Meciul dintre SC Prometey Dnipro și Nova Tech Lycurgus GRONINGEN este programat pentru joi, 23 noiembrie, începând cu ora 18:00. Această întâlnire reprezintă o ocazie deosebită pentru publicul argeșean, obișnuit mai ales cu voleiul feminin, să se bucure de un joc intens și spectaculos oferit de voleibaliști de nivel european.

Organizatorii au pregătit o nouă tombolă cu premii atractive pentru copii, continuând astfel tradiția evenimentelor sportive însoțite de surprize pentru cei mici, așa cum s-a întâmplat și în cazul meciului echipei feminine.

Este demn de menționat că SC Prometey Dnipro a găzduit aceste meciuri la Sala Sporturilor Mioveni datorită situației dificile din țara vecină, unde războiul a împiedicat desfășurarea meciurilor internaționale.

Înaintea acestui meci important, SC Prometey a avut trei partide înregistrate în palmares. Cu o victorie împotriva lui Neftohimik BURGAS (Bulgaria) 3-1 și două înfrângeri, una în fața lui Olympiacos PIRAEUS (Grecia) și alta în fața echipei românești C.S. Arcada GALATI.

Salvamont Argeș Intervine în Munții Făgăraș …

Arbitrii care vor superviza acest eveniment sunt Andreas DANIIL din Cipru în calitate de principal și Slobodan KOVACEVIC din Muntenegru în funcția de secund.

Intrarea este liberă, iar toți cei pasionați de volei sunt încurajați să participe și să se bucure de un spectacol sportiv de excepție la Sala Sporturilor Mioveni.

Lasă un răspuns