Fapt diversTop știri

Accident rutier în comuna Drăganu: Autotren răsturnat pe șosea

Accident rutier în comuna Drăganu: Autotren răsturnat pe șosea, intervenție promptă a pompierilor și echipajului SAJ din Pitești

Un eveniment rutier spectaculos a avut loc astăzi în comuna Drăganu, când un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând parțial circulația în zonă. La fața locului au intervenit prompt pompierii de la Detașamentul Pitești, folosind o autospecială de intervenție, în colaborare cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:00, pe DN7, iar cauza incidentului este încă necunoscută. Șoferul autotrenului a fost asistat de echipajul SAJ..

Pompierii au acționat rapid pentru a gestiona situația, asigurând zona și prevenind orice pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Ei lucrează în prezent la îndepărtarea autotrenului răsturnat și restabilirea circulației.

Recomandăm șoferilor să evite zona sau să circule cu atenție sporită până la finalizarea operațiunilor de intervenție. Autoritățile locale și forțele de ordine sunt prezente la fața locului pentru a coordona traficul și a investiga cauzele exacte ale accidentului.

Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce acestea devin disponibile.

Atenție, argeșeni! Se oprește curentul în Argeș, 20 noiembrie

Lasă un răspuns