MeteoUltimele știri

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade

Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor faţă de intervalul anterior, dar se va menţine vântoasă în sud-estul ţării. Astfel în cursul zilei în sudul

Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea vor mai fi rafale de 55…75 km/h, iar pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre de peste 80…90 km/h. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în vest, nord şi centru, iar noaptea şi în est.
În primele ore ale zilei vor fi posibile ploi în zona litoralului, iar spre seară şi noaptea se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte, predominant lapoviţă şi ninsoare local în Moldova, mixte în Transilvania şi Maramureş şi mai ales ploaie în Banat şi în Crişana. Noaptea, izolat se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în nord-est.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 5 grade. Pe arii restrânse se va forma ceaţă.
La munte, cerul va fi temporar noros ziua şi mai mult noros seara şi noaptea când local vor fi mai ales ninsori slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la altitudini de peste 1700 m, unde la rafală se vor depăşi viteze de 70…80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent.

Lasă un răspuns