Fapt diversUltimele știri

Tragerile Loto, un spectacol al șanselor

„Romanii Au Noroc” – Tragerile Loto, un spectacol al șanselor la Romania TV

Începând cu ora 18:30, în fiecare duminică, privitorii televiziunii Romania TV sunt invitați să participe la un adevărat spectacol al șanselor – tragerile Loto, difuzate în direct în cadrul emisiunii „Romanii Au Noroc”.

Duminica viitoare, pe 19 noiembrie, va fi o altă oportunitate pentru milioane de români să viseze la noroc, să își pună speranțele în cifrele alese și să participe la tragerile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

La tragerile Loto de joi, 16 noiembrie, Loteria Romana a reușit să ofere 14.466 de câștiguri, cu o valoare totală de peste 1 milion de lei, fapt care a intensificat entuziasmul jucătorilor.

Șanse Fabuloase și Premii Atractive

Pentru tragerile viitoare, premiile sunt impresionante. La categoria I a Loto 6/49, un report de peste 9,15 milioane de lei (aproximativ 1,84 milioane de euro) își așteaptă câștigătorul. Noroc vine și el cu un report cumulat de peste 8 milioane de lei (aproximativ 1,61 milioane de euro), oferind șanse suplimentare de câștig.

La Joker, categoria I beneficiază de un report impresionant de peste 17,47 milioane de lei (aproximativ 3,51 milioane de euro), iar Noroc Plus adaugă la emoția tragerii un report de peste 32.400 de lei pentru categoria I.

Loto 5/40 și Super Noroc aduc și ele oportunități de câștig considerabile, cu reporturi la categoria I de peste 277.200 de lei (aproximativ 55.700 de euro) și, respectiv, de peste 82.600 de lei (aproximativ 16.600 de euro).

Loteria Romana – O Șansă la Schimbarea Vieții

Cu o istorie bogată și tradiție în oferirea unor premii impresionante, Loteria Romana continuă să ofere oportunități extraordinare pentru schimbarea vieții. Câștigurile substanțiale de joi, 16 noiembrie, dovedesc că norocul poate bate la orice ușă, iar Românii Au Noroc să fie cei care îl întâmpină.

La tragerea Joker din aceeași zi, un norocos câștigător din Cluj-Napoca a obținut un premiu în valoare de 170.620,40 lei la categoria a II-a, dovedind încă o dată că norocul poate surâde oricui.

Deci, pentru cei care își doresc o schimbare de viață sau pur și simplu vor să încerce norocul, „Romanii Au Noroc” este emisiunea pe care nu o vor rata. Fiți cu ochii pe Romania TV duminică la ora 18:30 pentru a afla dacă sunteți următorul câștigător al Loteriei Romane!

Accident, noaptea trecută, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești

Lasă un răspuns