PoliticTop știri

Elena Lasconi retrasă de pe lista pentru alegerile …

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, retrasă de pe lista pentru alegerile europarlamentare a USR

În urma unor declarații controversate, Elena Lasconi, acum primar la Câmpulung Muscel, ar urma să fie retrasă de pe lista pentru alegerile europarlamentare a USR.

După ce a declarat la Prima Tv că în 2018 a votat DA pentru referendumul pentru familie, Elena Lasconi a fost prinsă într-o amplă dezbatere pe rețelele sociale, unde afirmațiile sale au fost comentate cu argumente pro și contra.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, liderul USR a transmis: „Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. (…) Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL.”, a scris Cătălin Drulă.

După o serie de dispute avute cu unii colegi, declarațiile „taxate” acum de USR sunt cele referitoare la familia tradițională.

O reacție a venit, din București, de la primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pe care Lasconi o criticase că este mereu în poziția de „Gică-Contra” cu consiliul local.

Elena Lasconi a răspuns pe contul de facebook spunând că îi pare rău de tot scandalul creat, subliniind că niciodată nu a avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex, dar că are o singură sensibilitate când vine vorba de cuvântul „căsătorie”, ea a subliniat că va rămâne în continuare sinceră, asumată și autentică.

sursa foto:

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Atenție, argeșeni! Se oprește curentul în Argeș, 06 noiembrie

Lasă un răspuns