EvenimentTop știri

MIOVENI! De râs rău de tot! STAND UP COMEDY cu Doru Ivanov

MIOVENI, e de rău! De râs rău de tot! STAND UP COMEDY cu Doru Ivanov

Se apropie o seară plină de râs și amuzament în orașul Mioveni! Doru Ivanov, cunoscut pentru talentul său în comedie, va susține un show de stand-up comedy care cu siguranță va aduce zâmbete și râsete tuturor celor prezenți. Această seară specială este programată pentru sâmbătă, 4 noiembrie 2023, începând cu ora 20:30.

Unde se va desfășura această experiență distractivă? Cotyso Pub din Mioveni este gazda evenimentului, oferind un mediu prietenos și atmosfera perfectă pentru o noapte de distracție.

Pentru rezervări și informații suplimentare, puteți apela la numărul de telefon 0741 141 739 sau puteți face rezervările online prin intermediul platformei iabilet. Asigurați-vă că vă rezervați locurile în avans, deoarece această seară de comedie promite să fie una memorabilă, iar locurile sunt limitate.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, oferindu-vă acces la un spectacol care vă va uimi și vă va aduce momente de râs într-un mod unic. Nu uitați să vă aduceți prietenii, familia sau colegii pentru a vă bucura împreună de această experiență de stand-up comedy.

Un aspect important de menționat este că un SHARE este de mare ajutor! Dacă sunteți entuziasmați de acest eveniment și doriți să sprijiniți promovarea lui, distribuiți știrea pe rețelele de socializare pentru a face ca acest spectacol să fie cunoscut de cât mai multe persoane.

OneManShow și #iUmor se întâlnesc în Mioveni pentru a vă aduce o seară memorabilă de comedie, iar Doru Ivanov promite să vă facă să râdeți „rău de tot.” Nu ratați această ocazie unică de a vă elibera de stresul zilnic și de a petrece o seară minunată cu râsete și amuzament garantate. Vă așteptăm cu brațele deschise la Cotyso Pub pentru o seară de stand-up comedy pe care nu o veți uita prea curând!

Lasă un răspuns