Fapt diversTop știri

Știre de Ultimă Oră: Imagini Șocante cu Impactul Puternic dintre Două TIR-uri pe Autostrada București-Pitești!

O scenă înfiorătoare a avut loc astăzi la kilometrul 17 al autostrăzii București-Pitești, în sensul către București, când un microbuz

a fost prins între două TIR-uri, provocând un impact puternic. Imaginile uluitoare cu incidentul au fost înregistrate și au început să circule pe rețelele de socializare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, iar circulația pe autostradă a fost grav afectată în urma coliziunii. Forțele de intervenție și echipajele de prim-ajutor au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a acorda asistență victimelor.

Cinci persoane au murit în urma accidentului. În urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Alte două persoane au fost rănite, respectiv șoferul unui TIR și șoferul unui autoturism.

Traficul a fost blocat pentru mai multe ore, circulația fiind deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Lasă un răspuns