Fapt divers

Știre de ultimă oră: Eveniment rutier pe DN 7 Cotmeana – Trafic Blocat

VIDEO: Un incident grav de circulație a avut loc astăzi pe DN 7, în zona localității Cotmeana, județul Argeș, unde două camioane de tip TIR

s-au ciocnit, blocând complet traficul pe ambele sensuri ale drumului.

Din primele informații obținute, nu se semnalează victime în urma coliziunii. Cu toate acestea, autoritățile se află la fața locului pentru a gestiona situația și a lua măsurile necesare.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 09:00 dimineața și a cauzat un blocaj semnificativ în trafic. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona și să folosească rute alternative până când circulația va putea fi reluată pe DN 7.

Echipajele de poliție și de intervenție rutieră sunt deja la fața locului pentru a efectua primele investigații și pentru a debloca traficul în cel mai scurt timp posibil. Momentan, nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce informațiile devin disponibile și pe măsură ce situația se dezvoltă. În acest moment, este important să rămânem precauți și să urmărim sfaturile autorităților pentru a evita neplăceri în trafic.

Lasă un răspuns