Fapt diversUltimele știri

Plânsul motoarelor l-a însoțit pe Mădălin pe ultimul drum

Tânărul Mădălin Stăncescu din Stâlpeni care și-a pierdut viața în urma accidentului cu ATV-ul de la

Coteasca, va fi înmormântat azi.
Deja lumea s-a strâns pentru a participa la ceea ce nimeni nu și-ar fi dorit. În loc să vină la nunta lui, prietenii, rudele și consătenii s-au strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Prima informație pe care am aflat-o a fost aceea că iubita lui, cu care urma să se căsătorească în octombrie, ar fi însărcinată în 4 luni. Așa că Mădălin lasă în urmă un moștenitor. Din păcate, micuțul care se va naște la începutul anului viitor nu își va cunoaște tatăl decât din fotografii. Și din poveștile pe care i le va spune mama. Sau bunicii. Cum era tatăl lui de frumos, de bun, de distractiv, de priceput, de pasionat.

La înmormântare au venit mulți prieteni, colegi în pasiunea pentru motoare, ai lui Mădălin, cu motociclete și ATV-uri, pentru a-i cinsti memoria și a creea un moment special, în care vor tura motoarele în semn de rămas bun.

Tânărul mai suferise în urmă cu un an un accident de motocicletă, la Mioveni, în urma căruia s-a recuperat. Avertismentul de atunci însă nu a fost în măsură să-i stingă pasiunea pentru motoare.

Tocmai își cumpărase un ATV nou nouț. Abia îl înmatriculase la primărie. Se mândrea cu el, ca fiecare om care reusește să își îndeplinească o dorință. Părinții îi tot spuneau să o lase mai ușor, dar știți cum sunt tinerii: nu ascultă.
Tânărul lucra la Mioveni, la firma Piroux. Mare parte din banii pe care îi câștiga mergeau spre pasiunea lui. A iubit motoarele cu patimă. A iubit senzația de libertate pe care ți-o dă mersul pe acestea, colindând pe motocicletă prin toată țara.
Azi Mădălin ne părăsește. Pleacă de lângă familie și prieteni atunci când viața îi deschisese un drum special – acela de tătic. Din păcate, lasă în urmă amintirea unui tânăr care și-a sacrificat viața pe altarul unei pasiuni căreia nu i-a cunoscut limitele. 

Drum lin printre stele, Mădălin! 

A1: Circulație blocată pe sensul Pitești – București

A1: Circulație blocată pe sensul Pitești – București

Lasă un răspuns