MeteoTop știri

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade

Vremea va fi în general frumoasã şi caldã pentru aceastã datã în toatã ţara, dar mai ales în vest, nord şi centru, unde valorile

termice diurne vor fi în medie cu 4…5 grade mai ridicate faţã de normalul climatologic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat ploi slabe de scurtã duratã, dupã-amiaza în zonele montane, iar mai ales din a doua parte a nopţii, în vest şi nord-vest local vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h, iar local şi temporar şi cu viteze mai mici şi în Dobrogea, nordul Moldovei şi în restul zonei de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, cu valori mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre 4 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va forma ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în uşoarã scãdere, îndeosebi în vest şi nord-vest, dar va avea în continuare valori peste cea consideratã normalã.

La munte,vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor faţã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat ploi slabe de scurtã duratã, dupã-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri în special în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali, unde vor fi rafale de în general de 55…65 km/h. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va forma ceaţã.

Atenție, argeșeni! Se oprește curentul în Argeș, 18 septembrie

Lasă un răspuns