SănătateTop știri

SJU Pitești Luminează Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului

🧡 Spitalul Județean de Urgență Pitești Luminează Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului 🧡

Într-o seară plină de semnificație, Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP) a devenit o făclie de speranță pentru siguranța pacienților, iluminându-și fațada într-un strălucitor portocaliu.

🌍 Unire pentru Siguranța Pacientului la Nivel Mondial

Ca și în anii precedenți, SJUP se alătură inițiativei promovate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a sărbători Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului. Ocazia specială a fost marcată prin iluminarea clădirii spitalului, începând odată cu lăsarea întunericului, în nuanța emblematică a evenimentului – portocaliu. OMS a ales cu grijă această culoare pentru a simboliza siguranța pacienților din întreaga lume.

👩‍⚕️ Angajații din Sistemul Sanitar În Prim Plan

Autoritățile Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) au propus, de asemenea, ca angajații din sistemul sanitar să poarte bandane portocalii pentru a evidenția angajamentul față de siguranța pacientului. Această inovație a fost adoptată cu entuziasm de către echipa SJUP Pitești.

Această inițiativă inspirată arată că SJUP nu numai că se dedică oferirii de servicii medicale de calitate, dar este și un adept al priorității siguranței pacienților. Odată cu iluminarea clădirii în portocaliu, SJUP transmite un mesaj clar că siguranța pacienților este o preocupare centrală și că fiecare pacient merită să primească îngrijire de cea mai înaltă calitate.

🏥 Angajați și Comunitate Unită pentru Siguranța Pacientului

Această manifestare simbolică reprezintă o unitate a eforturilor angajaților și a comunității în asigurarea siguranței pacienților. Spitalul Județean de Urgență Pitești rămâne un model de dedicare și responsabilitate pentru sănătatea și siguranța tuturor. 🌟

Lasă un răspuns