Fapt divers

Mădălin a murit la numai 30 de ani

Mădălin Stăncescu, un tânăr din Stâlpeni, pasionat de motoare, a murit ieri, la spital, la numai 30 de ani. Duminica

trecută fusese victima unui accident și deși a fost dus la spital în stare gravă, mai exista o speranță în sufletul celor dragi că poate Mădălin își va reveni. Tânărul urma să se căsătorească în octombrie.

Pasiunea pentru motoare i-a fost fatală. Mădălin a murit în urma rănilor produse de un accident cu ATV-ul. Tocmai își înmatriculase frumosul ATV achiziționat în urmă cu puțin timp, fiind atât de încântat de el încât l-a prezentat prietenilor punându-l la fotografia de copertă, pe facebook.

Nefericitul accident a avut loc duminica trecută la limita dintre Vlădești și Bălilești, în zona Coteasca. Conform poliției, „în accident a fost implicat un ATV condus de un tânăr din Stâlpeni. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat, fiind rănit grav”. A fost dus in stare de inconștiență la spital, de către paramedicii SMURD sosiți la locul accidentului, dar după 6 zile de comă inima tânărului a încetat să mai bată.

Un avertisment… fără ecou

În urmă cu un an, tânărul mai suferise un accident cu motocicleta, la Mioveni. Și atunci a fost rănit și a avut o recuperare destul de lungă, dar avertismentul pe care i-l dăduse atunci viața nu a fost ascultat. A continuat cu pasiunea lui, și-a cumpărat un ATV mai puternic decât cel pe care îl avea iar acesta i-a adus moartea.

Înmormântarea va avea loc probabil mâine (luni), în comuna Stâlpeni, satul Livezeni, unde locuia tânărul.

Ce durere în familie! Ce o fi în sufletul părinților, care au muncit o viață pentru copil și când să-l vadă la casa lui sunt nevoiți să-l înmormânteze în costum de ginere? Câtă durere în sufletul iubitei lui, cu care urma să se căsătorească? Cu care își făcuse planuri de viitor. Nici nu vrem să ne imaginăm!

Toți prietenii care împărtășesc aceeași pasiune ca și el vor veni la înmormântare și îl vor vedea pe Mădălin nu pe frumoasele lui motoare, cum erau obisnuiți, ci într-un coșciug acoperit cu flori. Sincere condoleanțe! Și poate, și un avertisment pentru cei care au ceva de învățat din moartea lui Mădălin. Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns