Fapt diversUltimele știri

Ziua de curățenie națională – Let’s Do It, România!

Polițiștii argeșeni s-au oferit voluntari, astăzi, în cadrul campaniei ,,Let’s Do It, Romania!”, alături de ceilalți colegi din cadrul Ministerului

Afacerilor Interne.

Pentru că suntem oameni de acțiune, care cred în puterea exemplului, ne-am mobilizat pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător, prin colectarea deșeurilor.

Astfel, polițiștii argeșeni, unii însoțiți de familii, s-au implicat în activitățile care au fost derulate în cadrul acțiunii „Ziua de Curățenie Națională”, în zona Parcului Ștrand din municipiul Pitești.

Echipa de polițiști a participat la curățenia amplă a parcului, adunând în saci voluminoși deșeuri precum pet-uri, hârtii, pungi de plastic, sticle de plastic și alte materiale nedorite care erau aruncate aiurea. Cu fiecare obiect strâns și colectat, era o victorie împotriva nepăsării față de mediu și un exemplu că fiecare persoană poate face o diferență.

Pe lângă colectarea deșeurilor, polițiștii au luat parte și la activități de educație ecologică, informând participanții despre impactul negativ al poluării asupra mediului și despre importanța reciclării. Astfel, au dorit să conștientizeze comunitatea în legătură cu responsabilitatea fiecăruia în ceea ce privește protejarea și conservarea naturii.

Participarea activă a polițiștilor argeșeni în cadrul acestei campanii reprezintă un exemplu frumos de implicare civică și dragoste față de mediu. Gesturile lor de voluntariat exemplar nu numai că contribuie la o planetă mai curată și mai sănătoasă pentru generațiile viitoare, dar și inspiră și încurajează alți oameni să acționeze în mod similar.

Astfel, prin implicarea lor activă în astfel de inițiative, polițiștii argeșeni demonstrează încă o dată profesionalismul, devotamentul și responsabilitatea de care dau dovadă în slujirea comunității și în sprijinul valorilor pe care le promovează.

Accident cu 2 victime la Pitești

Lasă un răspuns