EvenimentTop știri

Restricții de trafic pe bulevardul Dacia începând din …

Restricții de trafic pe bulevardul Dacia începând din acestă duminică! Săptămâna europeană a mobilității este aici!

Orașul Mioveni se alătură din nou programului Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22 septembrie), o inițiativă promovată de Comisia Europeană ce urmărește să sensibilizeze populația cu privire la importanța tranziției de la utilizarea mașinii personale la mijloace de transport mai prietenoase cu mediul, precum transportul public, bicicleta sau mersul pe jos. Tema aleasă pentru acest an este „Economisiți energie”.

Conform organizatorilor, evenimentele vor începe duminică, 17 septembrie, și se vor încheia vineri, 22 septembrie 2023.

În ziua de duminică, 17 septembrie, între orele 11:00 și 13:00, în centrul civic al orașului, vor avea loc activități de educație rutieră. Polițiștii vor prezenta publicului laboratorul mobil de educație rutieră, parte a Serviciului Rutier.

De asemenea, începând cu ora 11:00, pe segmentul central al Bulevardului Dacia, cuprins între intersecția cu Strada „7 septembrie” 1485 și intersecția cu Strada „Hanul Roșu”, vor fi organizate concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe. Participanții vor fi răsplătiți cu premii oferite de către organizatori.

Atenție! Duminică, 17 septembrie, în intervalul 11:00 – 21:00, traficul rutier va fi suspendat pe acest sector de drum, iar șoferii vor fi redirecționați către rute ocolitoare!

Lasă un răspuns