Fapt diversUltimele știri

Conversație telefonică cutremurătoare între Mihai Pascu și Fiul Său înaintea Evenimentelor din 2 Mai

O conversație telefonică tulburătoare între Mihai Pascu și fiul său a ieșit la iveală, doar câteva ore înaintea evenimentelor tragice

din 2 Mai, în Techirghiol, conform declarațiilor unor martori oculari prezenți în acea seară.

Martorii, care au dorit să rămână anonimi, au relatat că în acea noapte, în timp ce fiul său, sub influența substanțelor interzise, conducea o mașină plină de tineri prin Vama Veche, Mihai Pascu se distra într-un restaurant din Techirghiol alături de mai mulți prieteni. Acesta a petrecut acolo până în zori, consumând cantități semnificative de băuturi alcoolice alături de grupul său. Potrivit martorilor, în jurul orei 2:00 dimineața, când Vlad Pascu a fost oprit de forțele de ordine, Mihai Pascu a primit un apel telefonic, cel mai probabil din partea fiului său.

Potrivit acestor martori, Mihai Pascu ar fi spus: „Lasa, tata, ca o sa dau eu un telefon cuiva. Nu iti ia nimeni permisul. O sa iti ceara scuze polițistul ala ca te-a oprit.”

Fiul său, Vlad Pascu, ar fi răspuns: „Astia nu imi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult.”

Această conversație telefonică uluitoare aruncă lumină asupra evenimentelor care au avut loc în acea noapte tragică din 2 Mai, când Vlad Pascu a fost implicat într-un accident rutier grav în apropiere de Vama Veche, care a condus la pierderea mai multor vieți. Autoritățile continuă să investigheze cazul și să adune informații pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Lasă un răspuns