SportTop știri

Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului pentru a patra oară

Septuplul campion naţional Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului pentru a patra oară în carieră, în timp

ce noul lider provizoriu al campionatului este, în premieră, Norbert Maior, informează Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).
La capătul celor 116 kilometri de concurs, Tempestini şi copilotul Sergiu Itu (Porsche 997 RGT) au fost cronometraţi cu un timp total de 01 h 04 min 45 sec 2/100, clujenii câştigând 6 din cele 9 probe speciale.
Pe locul secund s-a clasat echipajul bulgar Martin Surilov/Zdravko Zdravkov (Citroen C2 Rally2), care s-a impus în două probe şi a venit la 15 sec 7/10 de câştigător, iar podiumul a fost completat de Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2), la 01 min 20 sec 9/10.
Ultima probă a zilei, super speciala din jurul stadionului ”Nicolae Dobrin”, a fost câştigată de echipajul Mihai Manole/Marc Banca (Skoda Fabia Rally2).
După Raliul Argeşului, podiumul Campionatului Naţional de Raliuri Betano este completat de Simone Tempestini, cu 49 de puncte, care a abandonat în Harghita, şi de Mihai Manole, cu 46 puncte. Sebastian Barbu este al patrulea, cu 45 de puncte.
În total, 80 de echipaje, maximum admis de regulament, inclusiv 4 din Bulgaria, au luat startul la Raliul Argeșului.

sursa foto:
Raliul Argeşului | Simone Tempestini

Lasă un răspuns