EvenimentTop știri

2 aprilie: Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Centrul Cultural Mioveni vă invită, duminică, 2 aprilie, începând cu ora 11:00, în Centrul Civic Mioveni, pentru a marca

împreună Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Ne dorim ca printr-o serie de activități să aducem împreună copiii tipici și copiii atipici care să se distreze și să petreacă timp de calitate.
🙏 Scopul acestor activități este acela de a promova drepturile și nevoile copiilor cu autism și ale familiilor acestora, o mai bună conștientizare la nivel local, scăderea gradului de discriminare si stigmatizare si creșterea gradului de toleranță și acceptare.
🚹 Evenimentul se desfășoară sub egida motto-ului: 𝐃𝐈𝐅𝐄𝐑𝐈𝐓̦𝐈, 𝐃𝐀𝐑 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀̆, deoarece vrem să transmitem tuturor că indiferent de diferențele dintre noi, suntem cu toții oameni și în esență tocmai acestea ne fac speciali. Copiii cu autism duc zilnic o luptă cu barierele impuse de deficiență, ne dorim ca oamenii din jur să ajute la doborârea acestor bariere, nu la construirea altora. Atât copiii, cât și familiile lor au nevoie de susținere necondiționată si de sprijin!
💪 𝑈𝑛𝑑𝑒-𝑖 𝑢𝑛𝑢𝑙, 𝑛𝑢-𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒, 𝑢𝑛𝑑𝑒-𝑠 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑟𝑒𝑠̦𝑡𝑒 și putem câștiga orice luptă!


👫 Vă așteptăm să vă alăturați cauzei noastre!
🔵 Organizatori: Asociația Zâmbește și Dăruiește;
🔴 Parteneri: Centrul Cultural și Primăria Orașului Mioveni;
🔸 Chronolink Foundation.

Lasă un răspuns