MeteoTop știri

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade

Vremea va intra într-un proces de încãlzire, însã dimineaţa va fi rece în toatã ţara. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu

unele înnorãri în regiunile vestice şi nord-vestice, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe mai ales spre searã. Noaptea nebulozitatea se va extinde treptat şi va ploua în Crişana, Maramureş, local în Banat, Transilvania şi în Oltenia şi numai izolat în rest. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, se vor semnala precipitaţii mixte.
În nord-vestul teritoriului şi în Carpaţii Occidentali, cantitãţile de apã vor depãşi 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -3 şi 7 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi Crişana. Spre sfârşitul intervalului, izolat se va semnala ceaţã, iar în centrul şi estul teritoriului, pe arii restrânse se va produce brumã. Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

Lasă un răspuns