SportTop știri

Suporterii FC Argeș au venit la antrenamentul echipei

Suporterii au venit la antrenamentul de sâmbătă al lui FC Argeș, într-o tentativă de a-i mobiliza pe fotbaliștii care n-au mai

câștigat în Superligă de la finalul lui octombrie, conform Gazetei Sporturilor.
Cu două zile înaintea primului meci din play-out, pe care piteștenii îl vor juca în deplasare, cu Universitatea Cluj, fanii lui FC Argeș și-au făcut apariția la antrenamentul echipei, desfășurat în jurul prânzului, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.
Aproximativ 20 de suporteri s-au „instalat” sub tribuna oficială, unde au aprins torțe, fumigene și au afișat și un mesaj adresat, cel mai probabil, fotbaliștilor străini din lot: „Câștigați ou partir” (n.r. – „Câștigați sau plecați” e mesajul pe care aceștia l-au scris într-o româno-franceză aproximativă).
În play-out, alb-violeții vor disputa 5 meciuri în deplasare și doar 4 pe propriul teren.
Argeșenii vor începe lupta pentru supraviețuire cu o deplasare la Universitatea Cluj și o vor încheia pe teren propriu, contra celor de la Petrolul Ploiești.
Play-out-ul se dispută în manșă unică, 9 etape în total. Locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce formațiile clasate pe 7/8 vor da baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. Locul 3 din play-off va disputa un baraj cu câștigătoarea duelului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru accesul în preliminariile Europa Conference League.
La startul play-out-ului, FC Argeș este pe locul 8, cu 14puncte și a beneficiat de rotunjire.

sursa foto:
Neacșu Gabriela|FC Argeș via www.gsp.ro

Lasă un răspuns

trafic.ro