Scene din filmele pentru adulți într-o sală de jocuri din Pitești

Scene halucinante au fost surprinse într-o sală de jocuri din Pitești, unde un bărbat și o femeie au simulat acte sexuale.


Potrivit IPJ Argeș, în ziua de 2 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.
La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.
De asemenea, documentele în cauză, vor fi communicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul.

Lasă un răspuns