MeteoTop știri

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade

Vremea se va menţine în general frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre finalul nopţii în regiunile vestice

unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va prezenta intensificãri la munte, cu rafale de peste 70…80 km/h în zona înaltã, local şi temporar în est, nord-est şi vest, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în restul ţãrii va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, cu valori uşor mai scãzute pe litoral şi în Delta Dunãrii, iar cele minime între -2 şi 9 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -8 grade. Pe arii restrânse se va produce brumã îndeosebi în depresiuni şi în dealurile subcarpatice din sud şi est, iar în special în sud-estul teritoriului, dimineaţa, dar mai ales noaptea, se va forma ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

norii vreme buna
http://silviuconstantin.ro/Photo by Magda Ehlers on Pexels.com

La munte, vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul nopţii în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificãri temporare, cu rafale de peste 70…80 km/h la altitudini mari.

Familie din Pitești, implicată în carambolul din Ungaria

Lasă un răspuns