Astăzi a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a PSD Câmpulung

Astăzi a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a #PSD#Câmpulung.
Să redăm împreună măreția Câmpulungului!

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat astăzi la Conferința Municipală de Alegeri. În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.
Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși astăzi:
Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte
Corina Scarlat – Vicepreședinte
Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte
Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD
Magdalena Dorcioman – Vicepreședinte, coordonator OFSD
Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD
Steluța Popescu – Trezorier
George Ghinescu – Membru
Anton Arghira – Membru
Sergiu Cicu – Membru
Sergiu Beșleagă – Membru
Cornel Băjan – Membru
Oana Durdun – Membru
Alexandra Tănasie – Membru
Liviu Țâroiu – Membru
Oana Sîntion – Membru
Cosmina Ghițoiu – Membru
Mihai Ghinea – Membru
Nicoleta Solomon – Membru
Alina Fica – Membru
Florin Ionuț Radu – Membru
Florin Puiu – Membru
Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și -a exprimat astăzi în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.
Facem precizarea că mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.
La evenimentul de astăzi a fost prezentă o #echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.
Cu acest prilej a fost prezentat și raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv “Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă”.
Obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea orașului măreția de altădată!
Felicitări noii echipe de conducere a PSD Câmpulung! Mult succes în activitate!

Lasă un răspuns