EvenimentTop știri

Elevii de la Iulia Zamfirescu în vizită la pompieri

Elevii de la Iulia Zamfirescu în vizită la pompieri

Cu ocazie Zilelor Porților Deschise din
cadrul ISU Argeș, efectivele claselor I A, B, C și E, coordonate de prof. înv primar Vlad Loredana, Bălan Constantin, Moisel Luminița și Popete Claudia, au vizitat Stația de Pompieri Mioveni, unde au avut parte de o experiență de neuitat oferită de bravii combatanți ai focului și salvatori ai tuturor ființelor aflate la nevoie.
Elevii au făcut cunoștință atât cu echipajul de pompieri, cât și cu autospecialele atât de impresionante și îndrăgite, au înțeles cât de periculoasă este această meserie și cât de important este costumul, cu toate părțile sale componente și, pentru o scurtă perioadă de timp, au putut purta casca roșie ca focul și urca în mașinile cu sirene asurzitoare, fapt ce i-a încântat mai mult ca sigur pe micuți.
Domnii pompieri au fost foarte răbdători și simpatici cu elevii noştri, răspunzând prompt și cu drag la orice întrebare sau solicitare, drept pentru care le mulțumim, pentru frumoasa experiență și pentru tot ce fac pentru noi!
Cu siguranță vom mai reveni la unitatea de pompieri Mioveni și cu altă ocazie, sperând ca elevii noştri să rămână din aceste vizite cu spiritul curajului și al jertfei de care dau dovadă curajoşii militari!

Lasă un răspuns