Fapt diversTop știri

Update: Accident cu 3 auto implicate la Albota

Update:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier

Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Albota, din direcția Pitești spre Slatina, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de o femeie de 66 de ani, din Stolnici.

După impactul inițial, autovehiculul condus de bărbatul de 57 de ani a lovit a doua mașină care se deplasa din sens opus, respectiv autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Tătulești, județul Olt.

De asemenea, după impact, motorul autoturismului condus de bărbatul de 57 de ani s-a desprins de șasiu și a lovit un alt autoturism, condus din direcția Pitești spre Slatina, de un bărbat de 40 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni conducătorii primelor trei autovehicule, respectiv bărbatul de 57 de ani din Mioveni, femeia de 66 de ani din Stolnici și bărbatul de 33 de ani, din Tătulești, județul Olt.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Lasă un răspuns

trafic.ro