Copaci căzuți pe mașini și rețele electrice

Ninsorile abundente au creat deja probleme: Drumuri închise, mașini blocate și avariate.

Ninsorile abundente care au pus stăpânire pe aproape întreaga țară au început să creeze numeroase probleme: trafic închis, mașini blocate, autoturisme avariate și copaci căzuți.

CNAIR face apel către şoferi să nu mai circule pe drumurile unde este necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire, precizând că, din cauza maşinilor blocate pe carosabil în anumite sectoare, nu se poate interveni.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să pornească la drum în funcţie de necesitate, să nu plece la drum fără a avea autovehiculul dotat pentru condiții de iarnă, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic. Totodată recomandăm cetățenilor să nu supraîncarce Sistemul Unic de Apeluri de Urgență 112 cu sesizări ale unor aspecte care să nu implice necesitatea deplasării organelor de intervenție.

Vă sfătuim să manifestați discernământ atunci când apelați la SNUAU 112 pentru a vă exprima aspecte care nu exprimă o situație de pericol iminent și nu implică necesitatea deplasării organelor de intervenție. Alte persoane pot avea nevoie de ajutor, iar primirea acestor sesizări poate fi îngreunată prin apeluri nejustificate.

foto Info Trafic Pitesti

Guvernul ar putea reveni la măsura compensării prețurilor la carburanți

Lasă un răspuns