Cardul de energie, cum se folosește?

Cardul de energie nu este un instrument de plată, el doar certifică faptul că beneficiarul poate folosi sprijinul de la stat, prin intermediul

Poştei Române, care va face decontările, spune ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.
„Împreună cu cartea de identitate și cu factura de energie pe care o primesc de la furnizorul de energie electrică, gaze naturale, încălzirea la bloc, lemne de foc, peleți, fie la poștaş, fie la oficiile poștale, fie de săptămâna viitoare sper să avem și aprobat serviciul de e-mandatpoștal, adică inclusiv plăți electronice, acolo unde este posibil, se pot face aceste plăți. După fiecare operațiune să solicite dovada serviciilor de mandat poștal, este documentul care confirmă că plata va avea loc, respectiv, Poșta Română va vira banii pe care îi primește de la noi, către furnizorul de energie al beneficiarului.
De săptămâna viitoare, pe baza seriei pe care o are cardul de energie, va putea fi consultat online soldul contului şi istoricul plăţilor, a mai transmis Ministrul Marcel Boloş.
Pentru cei care mai au nelămuriri privind mecansmul de utilizare a acestui ajutor de stat, Poșta Română a pus la dispozițţie și o linie telefonică. Se pot solicita detalii sau clarificări la numărul 031.99.66.

 

Lasă un răspuns