Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul țării și mai mult

noros în rest. Trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie și lapoviță în Banat, Crișana și pe litoral și predominant ninsori în Moldova, Oltenia, Muntenia și în partea continentală a Dobrogei. Izolat se va forma polei, iar pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul valorii de -11 grade.
La munte, valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent și se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil în zona înaltă, dar cu înnorări și ceață la altitudini mai joase, în special în Carpații Orientali și în Carpații Meridionali, unde trecător și pe arii restrânse se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Munții Banatului.

Atenție, argeșeni! Se oprește curentul în Argeș, 25 ianuarie

Lasă un răspuns