Duble pentru Buziuc și Guțea în amicalul cu Muscelul!

CS Mioveni a câștigat astăzi un nou meci amical cu ACS Muscelul Câmpulung.

Dacă acum o săptămână s-a terminat 4-0 pentru galben-verzi (goluri Rusu, Garutti, Antal, Guțea), de data aceasata scorul a fost 5-0 cu echipa de Liga 3. Buziuc și Guțea au reușit câte o dublă, iar Diallo a marcat o singură dată în acest joc.

Buziuc a deschis scorul imedait după începerea partidei cu un șut de la 20 m, mingea lovind mai întâi bara și apoi intrând în poartă. În minutul 12, Diallo a marcat pentru 2-0, șutul său fiind deviat iar mingea oprindu-se în plasă. După pauză, în minutul 60, Buziuc a realizat dubla cu un nou șut de la distanță, în diagonală. Apoi, Guțea a ieșit la rampă, cu o dublă, ultima reulită venind după ce Krasniqi a ratat un penalty la tânărul jucător provenit de la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru a urmărit bine balonul și l-a trimis în plasă.

Antrenorul Nicolae Dică a folosit în acest meci jucătorii care au fost rezervă s-au evoluat mai puțin în partida de sâmbătă cu Petrolul. Ceilalți au făcut antrenament dimineață.

CS Mioveni: Croitoru – Rădescu, Balaur, Mboumbouni, Șerbănică – Diallo, Toma, Lepistu Brent, Coșereanu – Buziuc, Krasniqi. Au mai jucat: Pop, Bucur, Guțea, Militaru, Căprescu. Antrenor: Nicolae Dică

Mâine, CS Mioveni face o conferință de presă, live pe pagina clubului, premergătoare meciului cu UTA, iar sâmbătă, la 14:30 joacă în Super-liga, la Arad.

Acum! Autoturism intrat într-un stalp

Lasă un răspuns