Cristian Cioacă rămâne în puşcărie

Magistrații de la Judecătoria Piteşti au respins luni cererea de eliberare condiționată formulată de Cristian Cioacă. Fostul

poliţist îşi motiva demersul prin faptul că a executat efectiv mai mult de jumătate din pedeapsa de 15 ani şi 8 luni de închisoare primită în 2014 pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.

“Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat, în prezent deținut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată”, se arată în decizia Judecătoriei Pitești.

Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată în recurs.
Cristian Cioacă a fost dus luni dimineață la Judecătoria Piteşti, unde a depus o cerere în care solicită să fi eliberat condiţionat, după ce a executat mai mult de jumătate din pedeapsa de 15 ani şi 8 luni de închisoare primită în 2014 pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.
În data de 11 ianuarie, comisia de la Penitenciarul Mioveni i-a respins cererea de eliberare condiţionată, dar Cristian Cioacă a contestat decizia la Judecătoria Piteşti, primul termen fiind stabilit pentru luni, 23 ianuarie.
Fostul poliţist Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, pe 19 iunie 2014, la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare şi cinci ani interzicerea unor drepturi, după ce iniţial, la instanţa de fond, primise o condamnare de 22 de ani.

Lasă un răspuns