Secții noi la Spitalul din Mioveni!

Joi, 29 decembrie, în cadrul ultimei conferințe de presă din an a Primăriei Mioveni, managerul Spitalului Orășenesc Mioveni, Mircea Stoian, a venit numai cu vești bune și foarte bune, pentru anul viitor!
El a spus ce noutăți vor apărea, în structura spitalului, unele chiar de la începutul lui 2023:
”Tocmai ce am primit modificările de structură de la DSP Argeș. Anul viitor vom deschide mai multe compartimente: un cabinet endocrinologie, un compartiment ORL și altul de chirurgie plastică, iar cabinetului de diabet i se va deschide și o secție, care va avea 6 paturi.
Încă de la începutul lui 2023, vom avea un mamograf, singurul care va fi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Argeș. Odată cu acest mare pas, va fi închis cercul, pe partea cancerului de sân la femei”.
Managerul Stoian a făcut și un scurt bilanț al anului 2022:
”Am redeschis o linie de gardă, pe ATI, ceea ce a condus la creșterea de pacienți operați, în cadrul spitalului, pe toate specialitățile chirurgicale. Am ridicat spitalul de la 120 de pacienți internați continuu, la 600, luna trecută, având peste 3.000 de prezentări, în ambulatoriu și în jur de 1.700 – 1.800 de prezentări, în compartimentul de primiri urgențe.
Am derulat și proiecte cu fonduri europene, am primit și o sponsorizare de 1,5 milioane de euro, de la Nuclearelectrica”.
Nu în ultimul rând, Mircea Stoian a făcut referire și la ce-și dorește să pună în practică, în 2023:
”La anul, îmi doresc foarte mult să dau altă față compartimentului de Urgențe, prin aducerea unor noi medici specialiști de urgență, pentru a reduce numărul transferurilor, iar pacienții să fie tratați acasă, în Mioveni. Numărul medicilor a crescut, însă e nevoie să crească și numărul asistenților medicali”.

Lasă un răspuns