MeteoTop știri

Vremea va fi în general închisă

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice datei în regiunile extracarpatice și apropiate de acestea în interiorul arcului

Carpatic. În sud-estul teritoriului și pe alocuri în rest vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, iar la munte mixte. Se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în prima parte a zilei, pe arii relativ extinse în Moldova și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în nord-est, iar cele minime între -4 și 3 grade. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.
La munte, vremea va fi în general închisă, dar valorile termice vor crește ușor față de intervalul precendet. Trecător și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe mixte și polei, cu o probabilitate mai mare în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Lasă un răspuns