La 23 iunie este celebrată Ziua funcţionarilor publici. Cu prilejul acestui eveniment, deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu a transmis un mesaj special.

“Instituită prin Legea nr.145/2016, aceasta particularizează la nivel național Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public, declarată ca atare de ONU cu scopul de a promova valoarea și virtutea serviciului public pentru comunitate, de a sublinia contribuția serviciului public în procesul de dezvoltare, de a recunoaște munca funcţionarilor publici și a încuraja tinerii să urmeze o carieră în sectorul public.

Exercitarea funcției publice, desfășurată cu responsabilitate, competenţă și preocupare pentru perfecționare continuă, trebuie să se manifeste cu bună credință și în spiritul jurământului depus, acestea fiind garanția unui sistem administrativ valoros.

Activitatea funcționarilor publici trebuie, la rându-i, recunoscută și sprijinită de autorități, instituții și cetățeni într-un efort comun de realizare a unui serviciu public cât mai eficient.

Le transmit cu această specială ocazie tuturor funcționarilor publici aprecierea mea, urări de sănătate și putere de muncă și să rămână profesionişti și dedicați!”, transmite deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu.

⚠️ Incendiu autoturism la Morărești❗️ Traficul este blocat❗️

Lasă un răspuns