ARRA CLUB – robotică, joacă și implicare socială

ARRA CLUB și-a deschis ușile pentru puștii pasionați de robotică și programare la jumătatea lunii septembrie, fiind un centru educațional

unde se aplică învățarea STEAM cu ajutorul seturilor LEGO® Education și a tehnicilor de predare adaptate nevoilor copiilor din generația de azi.

După aproape 2 luni de activitate, încep să se vadă rezultatele muncii cursanților și mentorilor: 3 echipe se pregătesc deja pentru participarea la concursul internațional de robotică FIRST LEGO League, membrii mai vechi ai echipei ARRA – campionii României din sezonul trecut – împărtășesc din experiențele si emoțiile lor cu juniorii de anul acesta, iar alți cursanți fac acum primii pași în descoperirea acestei lumi fascinante. Participarea la un astfel de concurs nu presupune doar deținerea unor abilități tehnice, ci și capacitatea copiilor de a susține o prezentare, de a gândi și realiza un proiect complex, de a fi creativi și încrezători în ceea ce pot să facă.

Tocmai de aceea, la ARRA CLUB, în afara cursurilor de robotică LEGO® Education WeDo™ 2.0 și SPIKE™ Prime, sunt organizate și cursuri de dezvoltare personală (YouthMAX Kids și YouthMAX Teens) sau cursuri de public speaking.

Totul e propice învățării: sală modernă, amenajată și dotată corespunzător, seturi LEGO®, tablete și laptopuri pentru fiecare participant, mentori cool, cursuri interactive, distracție garantată. Nici părinții nu au fost uitați, ei având la dispoziție un spațiu unde își pot aștepta copiii, unde pot savura un ceai sau o cafea, răsfoi o carte interesantă sau de unde pot vedea ce se întâmplă efectiv la curs, datorită pereților din sticlă, fără a fi stresați ca nu găsesc loc de parcare sau că au parcat neregulamentar.

ARRA CLUB se află la doar 2 minute de centrul Municipiului Pitești, pe Bulevardul Frații Golești și este locul în care copiii își fac prieteni noi, se joacă învățând și învăță jucându-se.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, puteți urmări activitatea lor pe pagina oficială de Facebook: https://web.facebook.com/arraclub, pe Instagran: https://www.instagram.com/arraclub/ sau pe site-ul de prezentare https://arraclub.ro/, unde veți găsi și toate informațiile legate de cursuri și de proiectele actuale și viitoare. Pentru că… da, se pregătesc multe surprize: cursuri și ateliere noi și proiecte cu impact în comunitatea locală.

Nu v-am spus încă? ARRA CLUB SRL este o întreprindere socială și își propune să îi sprijine pe copiii din județul Argeș, care provin din categorii defavorizate, facilitându-le accesul la învățare și dezvoltare sănătoasă.

Cristian Gentea: „Calitatea de a fi om este la ea acasă la Mioveni”

 

 

 

 

Lasă un răspuns