Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Scornicești, județul Olt, care conducea

un autoturism pe DN 65A, din direcția Pitești spre Costești, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 47 de ani, din Costești, după care a intrat în coliziune cu un autocamion cu remorcă, condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Vlădești.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei dreapta față din primul autoturism, minoră de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, având diagnostic preliminar TCC minor și suspiciune fractură membru inferior drept.
Persoana rămasă blocată în autoturism este o fată cu vârsta de 17 ani, ce avea membrul inferior drept prins sub bordul mașinii.
Aceasta a fost extrasă de către pompieri și predată ulterior unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.
Pe lângă aceasta, alte 6 persoane (o fată 12, o femeie și 4 bărbați) au fost monitorizate la fața locului de către echipajele medicale și nu au avut nevoie de transportul la spital.
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Lasă un răspuns