Teste rapide la stadionul Mioveni, în ziua meciului cu FC Rapid

Având în vedere faptul că intrarea pe stadion este condiționată, conform Ordinului MS/MTS 310/708/2021 de prezentarea unui test RT PCR cu rezultat negativ, a unui test rapid cu rezultat negativ, a dovezii faptului că ați trecut prin boală în ultimele 180 de zile sau dovada vacinului, pentru a permite accesul la meciul de vineri a unui număr cât mai mare de persoane, spectatorii au posibilitatea de a se teste chiar la intrarea în stadion.

Vineri, 23 iulie, începând cu ora 14.00, la parterul parcării supraetajate din vecinătatea Stadionului Orășenesc Mioveni va funcționa un punct de testare, acreditat, pus la dispoziție de Ambulanța MEDI.

Cel de-al doilea punct de testare va fi amplasat, începând cu ora 19.00, în parcarea din spatele stadionului. Costul unui test rapid antigen este de 40 lei.

Testul Antigen SARS-CoV-2 este un test non-invaziv, cu sensibilitate mare de detectare a încărcăturii virale, care oferă șansa de a cunoaște rapid, imediat după testare, dacă o persoană este infectată cu virusul COVID-19.

Se oprește curentul în mai multe zone din Argeș!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: