LIVE! Ziua Națională a Contabilului Român 2021, Filiala CECCAR ARGEȘ

La 13 iulie a.c., profesioniștii contabili din întreaga țară sărbătoresc 100 de ani de la reglementarea profesiei contabile în România, un secol de la înființarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – singurul organism național abilitat pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat.

La 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I semna Decretul Regal pentru aprobarea legii de înființare a CECCAR. România s-a alăturat, astfel, în acele vremuri, marilor puteri economice, țări în care profesia contabilă era legiferată – Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, Regatul Italiei, Republica de la Weimar (Germania de astăzi) și Statele Unite ale Americii. România adevenit, astfel, parte a clubului select al statelor dezvoltate la acel moment.

Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a recunoaște rezultatele experților contabili și contabililor autorizați obținute în anul anterior, în cadrul Topului național și Topului local al membrilor CECCAR. Sunt apreciate, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați care își desfășoară activitatea individual, aportul acestora la dezvoltarea profesiei și al mediului antreprenorial,în interes public.

Contați pe noi. Contați, cu noi. De 100 de ani!

www.100.ceccar.ro

Ziua Națională a Contabilului Român. Centenarul profesiei contabile …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: