Remus Mihalcea, mesaj pentru Cîţu! ‘Voiam să-l anunţ…’

Liberalii aflaţi la putere nu numai că nu fac nimic concret pentru România şi ajung să fie umiliţi cu fiecare ocazie la Bruxelles, dar acum au ajuns să nege şi marile proiecte realizate de primarii PSD. Este şi cazul premierului Cîţu, cel care în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc astăzi a afirmat că în România nu a fost construit niciun spital din bani publici în ultimii 30 de ani. Evident că premierul are pierderi de memorie când este vorba despre investiţiile primarilor PSD. Deputatul PSD de Argeş, Remus Mihalcea a ţinut să îi amintească faptul că la Mioveni a fost construit de la zero un spital cu bani publici, datorită efortului şi abnegaţiei de care a dat dovadă primarul Ion Georgescu.

Remus Mihalcea, medic de profesie, chiar unul renumit şi extrem de respectat a ţinut să îi reamintească premierului că alţii chiar fac, pe când liberalii doar promit vorbe-n vânt. Cu diplomaţia care îl caracterizează, Remus Mihalcea i-a descris premierului în detaliu investiţia de la Mioveni. „Premierul Florin Cîțu anunța astăzi într-o conferință de presă că nu s-a construit niciun spital în ultimii 30 de ani, din bani publici. Voiam să-l anunț pe domnul Cîțu că primul spital construit de la zero de statul român în ultimii 30 de ani este Spitalul Orășenesc Mioveni.


Unitatea spitalicească a fost inaugurată în 2019. Construcția sputalului a durat trei ani și jumătate și a costat 68 de milioane de euro.

Construcția Spitalului Orășenesc din Mioveni a început în martie 2016, iar finanțarea a fost asigurată integral din programul PNDL și din bugetul autorităților locale”, a transmis Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeş.

Spitalului Orășenesc Mioveni, cel mai important proiect realizat în 30 de ani de existență ai orașului

 

 

 

Lasă un răspuns