Accident MORTAL în Argeş!

Așa cum va informam cu puțin timp în urma, un accident în urma căruia un bărbat de 74 de ani din Stâlpeni a murit s-a petrecut în această dimineaţă în localitatea argeşeană Mihăeşti. Din

verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbatul de 74 de ani conducea o maşină Dacia 1300 pe DN 73, pe raza localității Mihăești, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Băilești, judetul Dolj.

Bărbatul de 74 de ani a fost preluat de echipaj medical și transportat la spital, unde a decedat.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
Totodată, din primele verificări a rezultat că bărbatul decedat nu figurează ca deținător de permis de conducere.De asemenea, din primele date s-a stabilit că victima nu deţinea maşina, cel pe numele căruia era înmatriculată afirmând că maşina i-a fost furată.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și ucidere din culpă, conform art. 335 și 192 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: