Cum să călătorim în oraș în siguranță atunci când trebuie 

Siguranța este o prioritate pentru fiecare dintre noi. Totuși, întrucât călătoriile nu sunt limitate, ne putem întâlni cu prietenii sau familia și putem merge la job, sunt reguli de care trebuie să ținem cont atunci când pornim la drum.

 

Partea bună e că toate acestea nu sunt deloc greu de respectat. Atunci când trebuie să ne deplasăm prin oraș, putem urmări cu ușurință ghidul pe care-l știm bine deja: spălatul cât mai des pe mâini, purtatul măștii și distanțarea socială. Iar dacă vrei să te asiguri că ajungi la destinație în timp util, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul. Uber a luat toate măsurile necesare pentru a menține siguranța tuturor utilizatorilor, și a implementat diverse funcționalități conform recomandărilor de la organizațiile mondiale de sănătate.

De asemenea, Uber și-a menținut angajamentul pentru siguranța utilizatorilor, fie ei șoferi sau pasageri. Ambii sunt rugați să poarte mască în timpul călătoriei, iar șoferii au fost echipați cu dezinfectanți. În plus, aceștia nu se pot conecta pentru a conduce în aplicație dacă nu confirmă printr-un selfie că poartă o mască. Atât pasagerii, cât și șoferii, sunt sfătuiți să raporteze orice abatere pe care o observă. Cei care nu respectă regulile în mod repetat riscă să fie blocați în aplicație.

E important să reținem și faptul că, pe lângă cele mai recente măsuri de siguranță din aplicație, pasagerii au la dispoziție o serie de funcționalități care rămân valabile în perioada pandemiei.

  • Numerele de telefon au fost anonimizate, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod.
  • Poți vedea traseul urmat și îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere.
  • Poți accesa centrul de ajutor de urgență.
  • La finalul cursei, ți se va cere să evaluezi experiența.

 

Așa că, în cazul în care trebuie să ajungi undeva și vrei să fii în siguranță până acolo, amintește-ți să urmezi măsurile de siguranță, iar Uber va avea grijă de restul!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: