Fapt diversUltimele știri

Reținuți pentru furt

În ziua de 13 aprilie a.c, cei doi bărbați, de 23 de ani, din Vlădești, respectiv 27 de ani, din Stâlpeni, reținuți în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că cei doi ar fi săvârșit și un alt furt, dintr-o locuință de pe raza localității Stâlpeni, în data de 4 ianuarie 2020, de unde ar fi sustras alte două televizoare tip LCD.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Știrea inițială:
În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, și au reținut doi bărbați, de 23 de ani, din Vlădești, respectiv 27 de ani, din Stâlpeni.
Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii februarie 2020, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție, în locuințele unor persoane din localitatea Țițești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 9.000 de lei.
_Pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat percheziții la locuințele celor în cauză.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive._
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Elevii vor putea să revină la trei trimestre

Lasă un răspuns

trafic.ro